Geschiedenis

Al sinds 1913 hebben wij ervaring in transport. Die jarenlange ervaring en kennis zetten wij graag in om uw producten zo goed mogelijk te vervoeren.

Historie_Dasko_Dasvee

De historie begint in 1913

Al in 1913 begon Albertus Dasselaar in Vriezenveen met Dasvee en hield zich oorspronkelijk bezig met transport van levende varkens en levend rundvee. Dat gebeurde destijds nog met paard en wagen.

Eind jaren dertig werd de eerste auto aangeschaft. In de jaren ’50 werd het wagenpark uitgebreid en kwam er personeel bij. Onder leiding van Jan Dasselaar werd in 1970 de volgende stap gezet in de groei van het bedrijf: transport over de grenzen. Daardoor groeide het bedrijf explosief.

Van Dasvee naar Dasko

Door opvolgende plagen van dierlijke ziekten eind jaren negentig beëindigde Bertus Dasselaar de activiteiten op het gebied van veetransport. Het bedrijf voerde een succesvolle metamorfose door, door zich voortaan te richten op koel- en vriestransporten.

Inmiddels is de Dasko Groep een internationale werkgever voor meer dan 700 medewerkers in 3 landen. Met ruim 200 transportcombinaties is Dasko een betrouwbare logistieke dienstverlener en een trendsettende onderneming.

Dasvee_transport

Neem een kijkje in onze geschiedenis

Dasko_Dasvee_vervoer
Historie_Dasko_Dasvee
Dasvee_transport_trucks
Dasvee_veevervoer