Kwaliteit & MVO

Als familiebedrijf staat aandacht voor de mens en de omgeving aan de basis van ons bedrijf. Binnen ons transportbedrijf begrijpen we het belang van kwaliteit.

Dasko_voedselveiligheid_kwaliteit

FSSC22000 Certificering

Bij ons staat kwaliteit centraal en dit laten we zien in alles wat we doen. Onze voortdurende aandacht voor de beste kwaliteit heeft onder andere geresulteerd in een FSSC22000 certificering. 

Ons kwaliteitsmanagementsysteem speelt een cruciale rol bij het waarborgen van de voedselveiligheid. Door middel van strikte procedures en controles zorgen we ervoor dat al onze producten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. 

Lean & Green

Dasko is trots om in juni 2023 de 2e Lean & Green star te hebben ontvangen. Hierbij ligt de nadruk op het verminderen van CO2-uitstoot. Om dit te bereiken, heeft Dasko verschillende maatregelen genomen. Zo worden zuinige Euro 6 motoren ingezet en wordt er gebruik gemaakt van LNG brandstof en het aanschaffen van opleggers met volledig elektrisch.

Om de CO2-uitstoot verder te beperken, geeft Joop Draaijer, onze Fuel & Driver Manager, rij-instructies aan onze chauffeurs. Door bewust om te gaan met hun rijgedrag kunnen zij een bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van het milieu. 

Dasko_Lean_Green_2023_kwaliteit

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!
Dasko_MVO_kwaliteit
Dasko_MVO

MVO

Als bedrijf is het cruciaal om maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Bij ons staat MVO hoog op de agenda. We begrijpen de waarde van een positieve impact op onze omgeving. Daarom sponsoren we verschillende (sport-)verenigingen, omdat sociale contacten essentieel zijn voor onze gemeenschap. Dit leidt tot gezondere relaties en een sterker gevoel van saamhorigheid.