Warehouse

Ben je op zoek naar de perfecte opslagoplossing voor jouw gekoelde en bevroren producten? Maak gebruik van onze moderne warehouses.

Warehouse_Dasko_DE

Warehouse Wietzendorf

In Wietzendorf beschikken we over 6.000 palletplaatsen waar we uw product onder ideale omstandigheden kunnen opslaan tot wel -20 graden. Daarnaast zijn we IFS Logistics gecertificeerd. 

Welke diepgevroren producten u ook aanbiedt, wij spelen altijd heel flexibel in op uw specifieke wensen. Van heel korte opslag tot heel lang, alles kan in Wietzendorf. De strategische ligging aan de A7 in de driehoek Hamburg-Bremen-Hannover is een ander groot voordeel van Dasko GmbH.

Warehouse Niepruszewo

In Poznán-west beschikken we over 14.00 palletplaatsen, daarnaast zijn er twee grote ruimtes, in totaal 500 m2, voor value added logistics. Denk bij deze VAL-activiteiten aan verpakken, ompakken, wegen, etiketteren, scannen, bundelen en andere extra diensten.

Het vrieshuis beschikt ook over vier shock frost tunnels, waarmee voedselproducten snel kunnen worden ingevroren. Na het invriezen worden de vers gevroren producten opgeslagen in het warehouse, klaar voor transport op het juiste moment. Dankzij de strategische ligging aan de A2, op slechts 140 km van de Duitse grens, kan Dasko internationale klanten probleemloos bedienen.

Het vrieshuis in Polen heeft met een goed gevolg de auditcertificeringen voor IFS Logistics, QS en BRC Distribution & Storage afgelegd.

Warehouse_Dasko_PL

Neem een kijkje in ons vrieshuis

Vestigingen

Dasko_warehouse_PL

Vestiging BUK (PL)

Transport, Cool Warehouse

Warehouse_Dasko_DE

Vestiging Wietzendorf (DE)

Transport, Cool Warehouse